Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Na trgu Ivana Pavla II građani Trogira će u ponedjeljak, s početkom u 17:30 sati, simbolično zapaliti svijeće čime će još jednom odati počast i iskazali zahvalnost stradalnicima Domovinskog rata u Vukovaru.
Mjera preporuke prokuhavanja pitke vode za malu djecu (do 3 godine starosti), starije i imunodeficijentne osobe (osobe oslabljenog imuniteta), još uvijek je na snazi. Dosadašnja ispitivanja pokazuju da je voda kemijski i mikrobiološki ispravna, dok je parametar zamućenosti još uvijek povećan.
Četvrtak, 14 Studeni 2019 07:08

Na dobro Vam došla Stivanja 2019.

Dani Stivanje 2019. završavaju danas centralnom proslavom blagdana Svetog Ivana Trogirskog i Dana grada Trogira. Bogati i sadržajni dan je pred nama, u 10:30 sati počinje svečana sveta misa s procesijom koju će predvoditi splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić uz asistenciju svećenika trogirskog dekanata. Program se nastavlja u 12:30 sati promenadnim nastupom Narodne glazbe Trogir i svečanom zakuskom za građane.
Zadovoljan sam jer svi pokazatelji i komentari građana govore kako grad ide naprijed. Imamo taj privilegij da živimo u gradu koji je dio svjetski zaštićene baštine i zato svi moramo bolje – i Grad i Holding i svi mi građani, poručio je gradonačelnik Bilić
HomeTROGIRU bazenu pronađena mrtva strankinja Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala