Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 10 Lipanj 2019 11:42

Dezinsekcija komaraca na području grada Trogira

Iz tvrtke Cian obavještavaju građane da će se 13. lipnja s početkom u 2 sata izvoditi adulticidna dezinsekcija komaraca na području Trogira.
U uredu gradonačelnika u petak je upriličeno primanje prof. dr. Iva Babića i akademskog kipara Matka Mijića, dvojice istaknutih Trogirana koji su nedavno nagrađeni državnim nagradama.
Od 10. do 14. lipnja bit će zatvorena Ulica dr. Franje Tuđmana, od autobusnog kolodvora do SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin.
EDIT CodeSchool, kao najmasovnija u Hrvatskoj besplatna škola programiranja koja se organizira u sklopu projekta ICT županija, drugu godinu zaredom okupila je 400 učenika viših razreda osnovnih i srednjih škola iz Imotskog, Makarske, Trogira, Sinja, Kaštela, Solina, Omiša, Supetra i Splita koji su radili projekte na temu Moja eko županija. Završna svečanost s uručenjem nagrada najboljim radovima održana je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Učenici Toni Bilić (OŠ Petar Berislavić), Tibor Martinović i Lovre Lovrić (učenici OŠ Majstora Radovana) osvojili su 1. mjesto u kategoriji Osnovne škole, a njihova mentorica bila je Ana Marija Sačer. Najmlađi polaznik škole programiranja bio je Antonio Letica (učenik 4. razreda OŠ Petar Berislavić). Izvor: OŠ Petar Berislavić i www.ictzupanija.hr Foto: www.ictzupanija.hr
HomeTROGIRU subotu na trogirskoj rivi Dan otvorenih vrata DVD-a Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala