Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019 10:26

Održan 1. Kup Trogira za vatrogasni pomladak

Dobrovoljno vatrogasno društvo Trogir organiziralo je u subotu u Kuli Kamerlengo natjecanje „1. Kup Trogira za vatrogasni pomladak“ na kojem je sudjelovalo 15 ekipa. Najbolje rezultate su ostvarili: Curice: - 1. mjesto DVD Kaštela - 2. mjesto DVD Trogir - 3. mjesto DVD Kaštel Gomilica Dječaci: - 1. mjesto DVD Marina (debitanti) - 2. mjesto DVD Kaštela 2 - 3. mjesto DVD Kaštela 1 -Čestitke dobitnicima i svim sudionicima te zahvala Gradu Trogiru, djelatnicima Kule Kamerlengo i Turističkoj zajednici Grada za pomoć i podršku u organizaciji, poručili su iz DVD-a Trogir. Foto: DVD Trogir
Ishodu sukoba bračnog para iz Trogira smijao se cijeli kvart, a sad im vare i na društvenim mrežama Pored jednog kontejnera u Trogiru našao se lijepi veliki flat screen televizor, a na ekranu mu stoji naljepnica "Naljutila me žena zbog turskih serija". Brže-bolje netko ga je fotografirao pa je sve završilo na društvenim mrežama.
Dobrovoljno vatrogasno društvo Trogir organizira natjecanje „1. Kup Trogira za vatrogasni pomladak“ koje će se održat ove subote, 15. lipnja u Kuli Kamerlengo s početkom u 8 sati. Iz DVD-a Trogir vas pozivaju da podržite mlade vatrogasce.
Povodom jubilarne desete obljetnice partnerstva gradova Vaterstettena i Trogira, Udruga prijateljstva iz spomenutog njemačkog grada predala je kolegama u Hrvatskoj dvije tisuće litara visokovrijedne zidne boje.
HomeTROGIRU subotu na trogirskoj rivi Dan otvorenih vrata DVD-a Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala