Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Polaznici DV Trogir natjecat će se na trinaestoj po redu Dječjoj olimpijadi koja se održava u petak, 11. svibnja na igralištu Batarija s početkom u 16 i 30 sati. Oko 240 djece borit će se za medalje u nekoliko disciplina: mali nogomet, trčanje štafete, bacanje loptice u dalj, skok u dalj, stoga dođite i podržite ih !
Odazovite se humanitarnoj akciji GDCK Trogir koje je povodom Tjedna Crvenog križa organiziralo prikupljanje humanitarne pomoći za potrebite u Trgovačkom centru Kaufland od 8.-15. svibnja postavljanjem košare za donacije trajnih prehrambenih proizvoda.
Policijska postaja Trogir u suradnji sa Županijskom upravom za ceste, Gradom Trogirom i općinama Okrug i Seget i ove godine organizira prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži koji će tijekom srpnja i kolovoza provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama u Trogiru, Okrugu i Segetu.
Za razliku od prošlih godina kada su Nijemci bili prvi na ljestvici dolazaka i noćenja u Trogiru, u prva četiri mjeseca 2018. godine na prvom mjestu su gosti iz Koreje.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala