Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 22 Lipanj 2019 10:34

Obilježen Dan antifašističke borbe

Povodom Dana antifašističke borbe delegacija Grada Trogira predvođena gradonačelnikom Antom Bilićem i članovi Udruge antifašističkih boraca i antifašista Trogir te Gradskog odbora SDP-a i HNS-a, položili su vijence i zapalili svijeće na spomen-kosturnici palim borcima NOB-a na Gradskom groblju, kod sjevernih gradskih vrata i u Kuli Kamerlengo.
Srijeda, 19 Lipanj 2019 10:36

U četvrtak slavimo blagdan Tijelova

U Hrvatskoj je blagdan Tijelova 2001. godine proglašen državnim praznikom i neradnim danom, a za Katoličku crkvu svetkovina je u spomen na ustanovljenje Euharistije na Veliki četvrtak
U ponedjeljak je gradonačelnik Ante Bilić u društvu s dogradonačelnikom Viktorom Novakom, direktorom Trogir Holdinga Božidarom Mišom i pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Ivanom Meštrovićem obišao Drvenik Veli kako bi saslušao potrebe otočana.
 Iz tvrtke Cian obavještavaju građane da će se 19. lipnja s početkom u 2 sata izvoditi adulticidna dezinsekcija komaraca na području Trogira ovisno o klimatskim prilikama. Podsjetimo kako je dezinsekcija najavljena za 13. lipnja odgođena.
HomeTROGIRU subotu na trogirskoj rivi Dan otvorenih vrata DVD-a Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala