Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 17 Srpanj 2014 07:19

Kreće preuređenje trogirske dijalize

- Sigurno ćemo slijedeće godine krenuti s preuređenjem trogirske dijalize jer je to temeljni problem trogirskog Doma zdravlja, od čega proizlazi uređenje i preuređenje ostalih ambulanti i to ne samo u Trogiru, nego i u susjednim mjestima, rekao je Dragomir Petric, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, koji je na inicijativu gradonačelnika Ante Stipčića s kolegicom Helenom Bandalović, pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji sudjelovao na radnom sastanku u Trogiru, čija je tema bila rješavanje problematike u zdravstvu.
Srijeda, 16 Srpanj 2014 10:42

Pretučen Norvežanin

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom. Sumnjiči se da je 11. srpnja na području Trogira nanio tešku tjelesnu ozljedu 24-godišnjem državljaninu Norveške. Uz kaznenu prijavu predan je policijskom pritvorskom nadzorniku, a potom doveden u Općinsko državno odvjetništvo.
Utorak, 15 Srpanj 2014 11:02

Gastro-umjetnost obitelji Buble

Švedski stol dug oko desetak metara sa čak 2,500 malih kanapea posloženih u obliku marine u Brodotrogiru, prilikom njezinog nedavnog otvorenja plijenio je pozornost brojnih uzvanika i novinara.
Ponedjeljak, 14 Srpanj 2014 10:17

Pripreme za Gospu od Karmela

Da se uskoro sprema velika svečanost jasno se može vidjeti u Pasikama, na okićenoj crkvi Gospe od Karmela, koju su članovi istoimene udruge uredili za nadolazeći blagdan.
HomeTROGIRKronika 192 Trogir i okolica: Požar na brodu i provala u apartmane Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala