Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Na Nacionalnoj skupštini Europske udruge studenata prava ELSA-e Hrvatska za novog je predsjednika izabran dosadašnji glavni tajnik Ante Škrobica. Ante je prije dužnosti glavnog tajnika u akademskim godinama 2016./2017. i 2017./2018. obnašao dužnost predsjednika splitskog ogranka ELSA-e.
Dogovoreno je kako će se MRRFEU uključiti u taj projekt kao koordinator između Grada, ViK-a i Hrvatskih voda te kako će sa 650.000 kn financirati projekt rasvjete Drvenika za što su MRRFEU i Grad Trogir već početkom ove godine potpisali ugovor
Od 01. svibnja uvedene su nove cijene parkiranja na gotovo svim gradskim parkiralištima s kojima upravlja Trogir Holding.
Na širem trogirskom području jučer su policajci kod 42-godišnjaka pronašli marihuanu. U sklopu istrage mu je pretražen stan u kojem je nađeno 1944 grama marihuane te dvije digitalne vage za precizno mjerenje. - Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 42-godišnjak bit će predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama - poručili su iz PU Splitsko-dalmatinske. 
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala