Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 10:43

Od nesuglasice u prometu do fizičkog obračuna

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 20-godišnjakom. Sumnjiče se da su 7. rujna oko 1,15 sati u Trogir zbog prethodnih nesuglasica u prometu tjelesno napali 48 - godišnjaka i maloljetnika dok su se nalazili zaustavljeni u vozilu na cesti i od 20-godišnjaka otuđili mobitel i tom prilikom prijetili.
U emisiji „Glazbene želje i pozdravi“ koja se emitira svake subote od 17:30 do 20 sati, kolega ujedno i voditelj Ivica Poljičanin, kao pretpostavljamo i brojni slušatelji, bio je dirnut porukom i glazbenom željom male slušateljice Barbare iz Trogira koja je baki, koja joj strašno nedostaje, poželjela brz oporavak i povratak iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos (Vela Luka), gdje se nalazi na rehabilitaciji nakon operacije koljena.
Komisija za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira objavljuje Pozivni oglas za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira u 2019. godini.
Četvrtak, 05 Rujan 2019 10:53

TROGIR DOBIVA RECIKLAŽNO DVORIŠTE

Grad Trogir potpisao je ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta na lokaciji iznad stanice za tehnički pregled u Planom. Vrijednost ugovora je 4.800.000 kuna + PDV, a projekt financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz EU sredstava. Rok izgradnje je 8 mjeseci.
HomeTROGIR"Ruski Galeb" zimuje u Brodotrogiru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala