Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
misecinanagust

INFO

Četvrtak, 20 Ožujak 2014 12:32

Zašto ne radi trogirski pauk?

Zbog MUP-ovog pilot projekta „Novi ustroj i organizacija rada u policijskom postajama III. kategorije“ osam policijskih postaja na području Policijske uprave splitsko dalmatinske od 10. veljače zatvorilo je svoja vrata nakon 15 sati. Slijedom toga, nakon 15 sati i PP Trogir više ne može davati nalog za premještanje vozila, što je dovelo do obustave rada pauka na trogirskom području.
Četvrtak, 20 Ožujak 2014 09:31

Uređuje se park Fortin

Višegodišnje prijateljstvo trogirskog dogradonačelnika Radovana Slade-Šilovića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića urodilo je vrijednom donacijom koja je ovih dana iz Zagreba stigla u Trogir. Radi se o 475 različitih biljnih sadnica koje će se posaditi u sjevernom parku Fortin u staroj gradskoj jezgri. Među sadnicama su oleandri, tamaris galika, mirta, pitosporumi, nisko rastuće palme te stotinjak raznobojnih ruža.
“Zbog prevelikog broja radnika stanje u gradskoj komunalnoj tvrtki Trogir Holdingu već godinama je neodrživo pa je bilo prijeko potrebno prići izradi nove sistematizacije radnih mjesta koja je ovih dana završena.“ – izjavili su članovi Uprave društva.
Srijeda, 19 Ožujak 2014 06:38

Nastavljeno suđenje Vedranu Rožiću

Sudsko vijeće na čelu sa sucem Vladimirom Živaljićem prihvatilo je na jučerašnjem ročištu zahtjev obrane Vedrana Rožića, kojem se zajedno s Ivanom Buljanom sudi zbog malverzacija s višemilijunskom štetom za vrijeme od 1992. do 1997. godine kad su bili direktori Hajduka, da se od Cvitana Grubišiću, vještaka za knjigovodstvo i financije, zatraži dopuna vještačenja obzirom na novu dokumentaciju koja se, ali ne kao originali već kao preslike, pojavila u spisu.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala