Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U sklopu projekta „Sigurnost djece na internetu i društvenim mrežama“ PU splitsko-dalmatinska je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, te studentima iz Udruge DUMP (Društva mladih programera), uz potporu Vijeća za provedbu programa prevencije kriminaliteta na području grada Splita, izradila aplikaciju za učenike splitskih osnovnih i srednjih škola - „Safety Net - Bitka za sigurnost“.
Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 11:15

U četvrtak darujte krv

Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji s Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organizira 21. veljače, u periodu od 8 do 12 sati, humanitarnu akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorijama DDK Trogir na Batariji. Upućuje se poziv dobrovoljnim darivateljima i svima koji to žele postati da se odazovu u što većem broju.
Brodotrogir - početak kraja: od 1946. do 2013. izgradili su čak 386 brodova, a danas su im glavni 'proizvod' neizvjesnost i strah, ozbiljnijeg posla nema na vidiku, broj zaposlenih iz dana u dan sve je manji...
Blagdan Gospe Lurdske svečano je proslavljen u Kažotićevu nacionalnom svetištu i crkvi svetog Dominika.
Stranica 1 od 402
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala