Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 21 Travanj 2019 19:08

Uskršnja čestitka gradonačelnika Bilića

Poštovane Trogirke i Trogirani, neka vam najveći kršćanski blagdan svojom simbolikom novog rođenja bude poticaj za novi početak i bolje sutra. Želim da nam svima Uskrs bude inspiracija više da činimo dobro drugima i gradimo bolju zajednicu s više međusobnog razumijevanja, solidarnosti i mira. U ime Gradskog vijeća, svojih zamjenika, djelatnika gradske uprave i svoje osobno ime želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Vaš gradonačelnik Ante Bilić
Četvrtak, 18 Travanj 2019 11:07

Uskrsni koncert Narodne glazbe Trogir

Tradicionalni Uskrsni koncert Narodne glazbe Trogir održat će se na sam Uskrs, 21. travnja u Gradskoj loži s početkom u 12:00 sati.
Učenici OŠ Petar Berislavić su zajedno sa svojim nastavnicama Ivanom Bilić i Vesnom Barać za vrijeme korizme organizirali humanitarnu akciju „Jedna marenda za Ruandu“ u kojoj su prikupljali pomoć za djecu Ruande.
Obavještavaju se potrošači vode na Čiovu, da će im u ulicama Put brodograditelja, Put Cumbrijana, Josipa Slade te dijelovi ulica Kralja Tomislava i Ivana Gundulića, zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u srijedu, 17. travnja, od 8:00 do 10:00 sati.
Stranica 1 od 415
HomeTROGIRUskršnja čestitka gradonačelnika Bilića Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala