Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 22 Svibanj 2014 10:08

Humanitarni koncert "Hrvatska pomaže"

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke, u ponedjeljak 26. svibnja 2014. organiziraju humanitarne koncerte u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod nazivom Hrvatska pomaže.
Britanski gitarist, pjevač, skladatelj, producent te frontmen Dire Straitsa Mark Knopfler na svojoj je Facebook stranici izrazio podršku Hrvatskoj, Srbiji i BiH zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile to područje, s porukom: "Ne dajte se, braćo!".
Srijeda, 21 Svibanj 2014 09:43

Novi spot Klape Rišpet snimljen u Trogiru

Svoju novu pjesmu "Ne more vrime" klapa Rišpet predstavit će na Splitskom festivalu, a spot su snimali s Fani Čapalijom ulicama Trogira.
Šesnaestogodišnji Brazilac Marcel Fernandez oborio je ovih dana svjetski rekord u brzom pisanju SMS poruka i upisao se u Guinnessovu knjigu rekorda.Fernandez je sudjelovao na natjecanju u New Yorku, na kojem su sudionici na engleskom trebali napisati SMS: Oštrozube piranje roda Serrasalmus i Pygocentrus najrazjarenije su slatkovodne ribe na svijetu. U stvarnosti rijetko napadaju ljude. (engl: The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.)Fernandez je taj tekst nakucao za 18 sekundi i 19 stotinki potukavši prijašnji rekord za 25 stotinki.Poslije je izjavio kako je vještinu usavršio nakon što je 2009. godine razbio monitor PC-a, a nije imao za kupnju novog pa je počeo upotrebljavati isključivo smartphone.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala