Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar -Kitarović donijela je Odluku o dodjeli priznanja Povelje Republike Hrvatske Klapi Trogir.
Srijeda, 06 Lipanj 2018 11:06

Kreće priprema za ULTRA ludilo!

Šesto izdanje festivala ULTRA Europe najavljuje seriju warm-up partyja Countdown To ULTRA powered by Heineken! Prava plesna i glazbena groznica stiže na tri atraktivne lokacije – u Zagreb, Dubrovnik i Split, a za glazbenu čaroliju pobrinut će se elektronički virtuozi – Vanillaz, AIZY, Joe2Shine i Lorenzo. Prva party stanica je Zagreb gdje nas 9. lipnja, u popularnom baru Café de Paris na Cvjetnom trgu, očekuje uzbudljivo popodnevno druženje!
Mladi osječki glazbenik Matej Podgorščak nakon prošloljetne uspješnice „Iluzija“ predstavio je novu pjesmu. Ovaj put riječ je o baladi nazvanoj „Sada i zauvijek“. Videospot je snimljen u osječkom Eurodomu, a uz odličnu pjesmu i zavodljivi Matejev glas, glavni adut mu je i zanosna misteriozna brineta. Singl „Sada i zauvijek“ realiziran je u suradnji s autorsko-producentskim timom STYX Production na čelu sa Tomislavom Jelićem – Kamenym. Matej se glazbom i pjevanjem bavi od malih nogu. Svirao je u tamburaškom orkestru i raznim tamburaškim sastavima, a kasnije se potpuno posvetio pjevanju i sviranju u pop rock bandu. Prošle godine uspješno je nastupao u glazbenom showu „Zvijezde“ ušavši u TOP21, a nakon toga posvetio se samostalnoj karijeri. Pjesma Sada i zauvijek, moderna je pop balada emotivne izvedbe zbog koje Mateja uspoređuju s velikanom pop glazbe James Arthurom. U kratkom posjetu Splitu Matej je otkrio kako voli taj grad, voli sunce, more i dobro Crno Vino.
Nakon šest godina The Garden Resorta u Tisnom, teška srca smo primorani najaviti da će ovo biti zadnja godina kako ćemo biti prisutni na ovoj lokaciji ugošćavajući međunarodne događaje koji privlače tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta.
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala