Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Noć knjige obilježava se 23. travnja te tim povodom Gradska knjižnica Trogir objavljuje natječaj za najzanimljiviju fotografiju na temu knjige i čitanja. Prijaviti se mogu osnovnoškolci i srednjoškolci.
Petak, 04 Travanj 2014 07:29

„Tražimo najstariju knjigu“

Gradska knjižnica Trogir objavljuje Natječaj „Tražimo najstariju knjigu“. Izabrane knjige će biti izložene, a donositelj najvrijednije i najstarije knjige bit će nagrađen. Stoga zavirite na svoje šufite i izvucite na svjetlo dana neku davno zaboravljenu pisanu riječ! Rok prijave je od 3. travnja do 22. travnja 2014. g.
Četvrtak, 03 Travanj 2014 06:15

Izložba “Probudi se, umij se u cviću...”

Otvaranje izložbe “Probudi se, umij se u cviću...” održat će se 8. travnja 2014. u 18:00 sati, u atriju Muzeja grada Trogira. Ova je izložba nastala kao rezultat uspješne suradnje Muzeja grada Trogira i Osnovne škole Majstora Radovana.
Utorak, 01 Travanj 2014 06:18

Ibrica Jusić u Trogiru

Poznati estradni umjetnik i šansonijer Ibrica Jusić posjetio je Trogir u petak, 28. ožujka. Primili su ga trogirski gradonačelnik Ante Stipčić i zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović. Upravo sa zamjenikom Šilovićem načelno je dogovorio koncert povodom njegove 50-te obljetnice stvaralaštva. Taj zanimljiv događaj, kako saznajemo, trebao bi se upriličiti u Kneževom dvoru, u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta. Tema je bio i festival Slavuji Kamerlenga - Vinko Coce, na kojem bi također poznati šansonijer mogao nastupiti.
HomeKULTURAOtvorena izložba „Bez početka i bez kraja“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala