Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 03 Lipanj 2014 12:47

Završni koncert učenika glazbene škole

Učenici glazbene škole Josipa Hatzea DO Trogir pokazali su stečeno znanje na završnom koncertu kojeg su pred brojnom publikom održali 30. svibnja u dvorištu palače Ćipiko.
Utorak, 03 Lipanj 2014 06:21

Tradicionalni grafički izrazi

Sa ženskom upornošću i strpljenjem putem tradicionalnih grafičkih izraza autorica Chomicz stvara svijetlo i tamu, boju i oblik u čemu su utkane uspomene i putovanja, kazao je otvarajući, 02. lipnja, izložbu poljskih autora Małgorzate Chomicz i Piotra Kobrzyńskog tajnik GIS Foruma Hrvatskog informatičkog zbora Davorin Kereković.
Otvorenje Izložbe "Le Arterie" i "Leteći umbrijski tepisi" autorice Małgorzate Chomicz te "Unutrašnji pejzaž" autora Piotra Kobrzynskog održat će se 2. lipnja 2014. godine, s početkom u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar.
Srijeda, 28 Svibanj 2014 07:55

Carmina Burana u lipnju na gradskom trgu

Kraj svibnja u Trogiru znači početak turističke sezone što nam donosi brojna kulturna i zabavna događanja. Prva na rasporedu je već tradicionalna manifestacija „Vridne ruke obale, zagore i škoja“ koja će se održati od 30. svibnja do 01. lipnja, a u sklopu koje će i ovu godinu biti organizirano natjecanje za prestižnu titulu „Naj trogirskog rafiola“.
HomeKULTURA11. Opera Selecta: Operni autoriteti nastupili na gala koncertu u Kuli Kamerlengo Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala