Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U Muzeju grada Trogira u utorak 8. srpnja u 20.30 h otvara se izložba mozaika i slika: Silvija Sunara Ćevid. Izložba ostaje otvorena do 19. srpnja.
Četvrtak, 03 Srpanj 2014 12:12

Otvoreno Trogirsko ljeto

Nastupima trogirskih društava otvoreno je Trogirsko ljeto. Uz osmišljene scenske nastupe trogirskih kulturno umjetničkih društava i uz prigodne tekstove o Trogiru na otvorenju kulturnog ljeta uživali su brojni Trogirani i gosti.
Legendarni umjetnik svjetskog renomea Mario Miše, porijeklom iz Trogira, koji je poznat po bliskoj suradnji s dizajnericom Vivienne Westwood i dizajner anđeoskih krila Victoria’s Secret izradio je prekrasne kostime za spot „Hajde da ludujemo“ čiju obradu izvodi teen zvijezda Endi (Endi Schrotter).
U uredu Turističke zajednice Trogir održana je tiskovna konferencija na kojoj je bilo riječi o ostvarenom prihodu humanitarnog koncerta Carmine Burane, koji se održao 14.lipnja u Trogiru. Zamjenik gradonačelnika Radovan Slade Šilović izvjestio je da se prodala 431 ulaznica čime je prikupljeno 30.170,00 (trideset tisuća i sto sedamdeset kuna) koje će biti uplaćene na račun Hrvatskog Crvenog križa.
HomeKULTURA11. Opera Selecta: Operni autoriteti nastupili na gala koncertu u Kuli Kamerlengo Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala