Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U Trogiru su u utorak snimljene prve igrane scene HRT-ovog dokumentarnog serijala o životu Emanuela Vidovića, jednog od najslavnijih splitskih i najistaknutijih hrvatskih slikara 20. stoljeća.
Utorak, 09 Rujan 2014 10:51

Sjećanje na Catu Dujšin Ribar

“Kad sam vidjela da godine idu, da dolazim kraju, mislila sam kome ću svoju djecu dati na čuvanje. Najbolje mom rodnom gradu... A kad su otišle, imala sam osjećaj malog sprovoda. Ali uvijek pomislim da ih mogu posjetiti i to me tješi, jer svaku sliku koju radim ne radim samo cerebralno, nego srcem i dušom...”, izjavila je Cata Dujšin Ribar povodom doniranja svoje ostavštine Trogiru i Muzeju grada Trogira, koji je na prigodan način obilježio 20. godišnjicu Catine smrti.
Subota, 06 Rujan 2014 11:26

Zatvoreno Trogirsko kulturno ljeto 2014

Hvala svima koji su dali svoj doprinos u kulturnim manifestacijama tijekom ovogodišnjeg Trogirskog kulturnog ljeta“ rekao je gradonačelnik Ante Stipčić koji je zajedno s zamjenikom Radovanom Slade - Šilovićem u prepunom Kneževom dvoru 05. rujna zatvorio Trogirsko kulturno ljeto 2014.
Rezultat svega je igračka. Nova igračka trodimenzionalna je, na zid ovješena, viseća ili samostojeća estetska činjenica, sebi dovoljna, ali ne nužno i samo takva - kazao je 03. rujna Vedran Karadža Tabulov prilikom otvorenja svoje izložbe „Bez početka i bez kraja“ koja u Muzeju grada Trogira ostaje otvorena do 13. rujna.
HomeKULTURAU Muzeju grada Trogira obilježen Dan povijesti Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala