Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U petak, 25. svibnja 2018., u 19:30 u atriju Muzeja grada Trogira otvara se izložba "Trogirski bančić". Ova izložba dio je programa kulturno-turističke manifestacije Vridne ruke obale zagore i škoja koja se odvija u Trogiru od 24. do 27. svibnja...
Muzeji diljem svijeta u petak su obilježili Međunarodni dan muzeja. Hrvatski muzeji ove je godine 38. put sudjelovao u ovoj manifestaciji i različitim programima obilježio ovogodišnju temu "Hiper-povezani muzeji: novi pristupi, nova publika" - Hyper-connected museums: New approaches, new publics.
Kulturno-turistička manifestacija''Vridne ruke obale, zagore i škoja' koja kroz sajamske i programske prezentacije, nastupe folklornih društava i ostalih kulturno-umjetničkih društava ističe bogatstvo tradicije i nematerijalne baštine, održat će se u Trogiru od 24. do 27. svibnja.
... vjerujte nam, imat ćete što razgledavati bilo da je riječ o izložbi "Brodi porta moga!" koju u 18:00 sati otvaramo u Edukativnoj zoni ili pak o izložbi "Josip - Bepo Delalle i crtački talenti u njegovoj obitelji" koju otvaramo u 19:30 u atriju Muzeja grada Trogira! Zavirite i vi na http://muzejgradatrogira.blogspot.hr/2018/05/zavirili-smo-u-izlozbe-koje-se-danas.html i obilježite Međunarodni dan muzeja!
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala