Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 06 Lipanj 2019 11:44

U nedjelju revijalna priredba Rusulica

Revijalna priredba svih članica kluba Rusulice uz dodjelu diploma, a potom natjecanje u grupnim vježbama i pojedinačno, održat će se u nedjelju, 9. lipnja s početkom u 10 sati.
Drugo izdanje Trogir Outdoor festivala održano je 18. i 19. svibnja. Trogirska riva, biciklističke staze i morski pojas na nasipu Brigi neka su od mjesta na kojima se odvijao ovaj adrenalinski događaj.
Uoči Svjetskog školskog atletskog prvenstva, koje se u organizaciji školskog sporta održava od 13. do 19. svibnja, u Hotel Medena stigli su mladi sportaši sa svih strana svijeta, čak 900 sudionika podijeljenih u 98 ekipa iz 32 zemlje s 5 kontinenata.
Rukometni veterani i veteranke organizirali su 2. Međunarodni veteranski memorijalni rukometni turnir ‘Vinko i Ivo Kandija’ koji se u Trogiru održava 17. i 18. svibnja. Nakon svečanog otvaranja turnira, na sjevernom zidu sportske dvorane, otkriven je mural na kojem su legende trogirskog rukometa Vinko i Ivo Kandija. Vjerno ih je dočarao autor Dino Vejnović. Za vrijeme trajanja turnira ispred dvorane je organiziran prigodni program uz pjesmu, iće i piće te organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta, a posebno rukometa da im se pridruže. Foto: NSK
HomeSPORTŽRK Trogir 58 Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala