Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 24 Srpanj 2014 13:46

Dan općine Marina

Svečano je danas bilo u općini Marina povodom proslave dana općine. Nakon polaganja vijenaca na mjesnom groblju, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su uručena ovogodišnja javna priznanja. Potom se svečano otvorilai obnovljena fontana na trgu u povijesnoj jezgri te nova tržnica.
Četvrtak, 24 Srpanj 2014 08:07

Tomislav Šalov izlaže u salonu Galić

Šesta samostalna izložba akademskog kipara Tomislava Šalova pod nazivom „PORTRET – AUTOPORTRET“ otvorena je u salonu Galić u Splitu do 29. srpnja.
Na nedavno održanom 19. Međunarodnom Marko Polo festivalu pisme i vina Trogirani su osvojili tri nagrade. Prvu nagradu radijskih postaja je osvojila Trogiranka s američkom adresom Tomislava Miše. Treću nagradu žirija dobio je Joško Ševo i Luka Ploče za pjesmu „Moj Trogir grade“, a posebnu nagradu festivala osvojila je Dina Stipčić s pjesmom „Čista klasika“.
Na ovogodišnjim 16. Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu, klapi Dingač druge večeri je, prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda, pripalo prvo mjesto za izvedbu pjesme Prave riči, koja se ujedno okitila i drugom nagradom publike, dok je po mišljenju okupljenih ljubitelja modernog klapskog izričaja najbolja bila klapa Maslina, koja je svih osvojila pjesmom Ne pitaj me za nju majko.
HomeŽUPANIJATROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala