Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 17 Ožujak 2014 13:46

Sotonisti provalili u katedralu sv. Duje?

Splitska policija traga za provalnicima koji su preksinoć demolirali ulazna vrata u katedralu svetog Duje. Zanimljivo je kako ukradeno nije ništa, no oštećena su vrata i otvorena su dva svetohraništa u kojima se čuvaju hostije za svetu pričest.
Petak, 14 Ožujak 2014 08:07

Zatvara se splitski zoološki vrt

Splitska gradska vlast dala je nalog Nediljku Ževrnji, ravnatelju Zoološkog vrta na Marjanu, da krene s pripremama za prenamjenu Zoološkog vrta u centar za domaće životnje.
Četvrtak, 13 Ožujak 2014 11:50

Baldasar pisao Platiniju

Kako je i najavio, Ivo Baldasar uputio je pismo UEFA-i u kojem ih moli da sagledaju mogućnost da se Split kandidira za Europsko prvenstvo u nogometu 2020. godine.
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:25

Požari zbog spaljivanja korova

Jučer oko 13,30 sati, u blizini mjesta Jelsa došlo je do izbijanja požara kada je 60-godišnjak u polju spaljivao korov, a vatra se uslijed vjetra proširila na neobrađenu površinu obraslu niskim raslinjem i korovom. Izgorjela su 2ha niskog raslinja i nekoliko čokota vinove loze.
HomeŽUPANIJAMinistar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković obišao radove na rekonstrukciji i dogradnji putničkog terminala Zračne luke Split Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala