Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Udaljenost između Zračne luke u Resniku i centra Splita od svibnja ove godine bit će savladiva u svega 15-ak minuta ugodne vožnje katamaranom koji će od kraja svibnja do kraja listopada prometovati iz Resnika do splitske Gradske luke.
Srijeda, 13 Veljača 2019 12:55

Napad u Vinišću: priveden 47-godišnjak

Policijski službenici Policijske postaje Trogir proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom. Sumnjiči se da je 10. veljače u Vinišću tupim predmetom nanio ozljede glave 57-godišnjaku. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.
Završen je 5. po redu Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show, koji se održavao u Splitu. Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, male tvrtke i OPG-ove iz cijele Hrvatske te inozemstva, turizma sa svojim domaćim proizvodima, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.
Započeli su predupisi djece u prvi razred osnovne škole na području naše županije za predstojeću nastavnu godinu, najavljuju iz Odjela za prosvjetu Ureda državne uprave.
HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala