Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 15 Travanj 2014 08:39

Marina: starica upala u bunar

Osamdesetogodišnja starica koja je jučer popodne u Marini kod Trogira upala u bunar s osam metara visine živa je zahvaljujući trojici vatrogasaca iz DVD- Marina, doznaje se jutros od zapovjednika Hrvoja Kvarantana.
Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 09:29

Otvorena nova Osnovna škola "Bijaći"

Novoizgrađena Osnovna škola “Bijaći” svečano je otvorena u petak, 11. travnja, 2014. godine. Svečanost je započela glazbenim programom HGD “Zrinski”, Donja Kaštela dok se veliki broj nazočnih uzvanika i gostiju okupljao ispred školske zgrade. Vrpca je prerezana od strane ravnateljice škole Jadranke Šošić, ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Željka Jovanovića i župana Splitsko-dalmatinske županije, Zlatka Ževrnje.
Iz tvrtke Vodovod i kanalizacija uputili su obavijest stanovnicima Kaštel Starog i Kaštel Lukšića, koji žive sjeverno od ceste D8, da je izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda na tom području dovršena, te da slijedi priključivanje građevina i nekretnina na isti.
Četvrtak, 10 Travanj 2014 05:41

I Vinišće ima svoj Happy

I malo mjesto Vinišće ima svoj Happy spot. Zanimljivo da je prvi dan kad je postavljen na you tube sakupio više od 2000 pregleda. Broj pregleda je tri puta veći nego što Vinišće ima stanovnika.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala