Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Deveta redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je 26. rujna u kino sali u Marini.
Na dan 23. rujna 2019. godine održan je dio 24. sjednice Općinskog vijeća Općine Okrug u zgradi osnovne škole u Okrug Gornjem. Općinsko vijeće Općine Okrug u sastavu Ante Miše kao predsjedatelj, Ivica Radić, Marina Piveta, Roko Buličić, Ivana Mamuza Miše, Nikica Gotovac, Mario Vukman (kandidacijska lista grupe birača nositelja Ivice Radić), Marin Piveta (SDP), Mario Jakšić, Ivan Čamber, Danira Barbarić (HDZ), Dominik Matković, Josip Perković (HSP-HSU) u nazočnosti općinskog načelnika Ivice Radića, zamjenice načelnika Brune Dadić i pročelnika upravnih tijela Općine Okrug, provelo je raspravu i donijelo slijedeće akte: Zaključak o prihvaćanju partnerstvu na projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture Aglomeracije Kaštela – Trogir“, Odluku o donošenju izmjena i dopuna Odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja turističke zone uvala Široka, Zaključak o prihvaćanju Polugodišnjeg izvješća Općinskog načelnika za razdoblje siječanj – lipanj 2019. godine, Zaključak o prihvaćanju Izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Okrug za 2019. godinu za period siječanj – lipanj 2019., II. Izmjene Proračuna Općine Okrug za 2019. godinu i projekcija proračuna za 2020. i 2021., I. Izmjene Programa gradnje komunalne infrastrukture na području Općine Okrug za 2019., Rješenje o osnivanju i imenovanju članova Općinskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda te Zaključak o davanju mišljenja na…
Prije dva mjeseca na državne je ceste postavljeno je 59 novih, modernih kamera, a voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a Josip Mataija je za RTL otkrio kako će ih uskoro na cestama biti još više.
Nikad gori rezultati državne mature i na ljetnome i na jesenskom roku ove godine, dugogodišnji demografski problemi, prevelik zalogaj koji si zadaju fakulteti kada su u pitanju upisne kvote – sve se to, čini se, odrazilo i na popunjavanje upisnih mjesta na fakultetima u novoj 2019./2020. akademskoj godini.
HomeŽUPANIJAŽupanijska Turistička zajednica i ove godine organizira besplatne edukacije, javite se! Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala