Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 20. ožujka 2019. javni natječaj za prijam u kadetsku službu i to na preddiplomski studij Vojnog inženjerstva i studij Vojnog vođenja i upravljanja.
Poruka podno kipa vandalima očito ništa nije značila: "Gospe moja, urazumi ove izgubljene duše"
Ako ste ljubitelj dobre hrane i pića, sigurno možete uživati u ovom tjednu jer je u petak započela gastro manifestacija “Tjedan restorana“ i traje do 24. ožujka.
Na osnovu navoda kako je zgrada u kojoj se odvija nastava za Područnu školu ''Petra Berislavića'' u Okrugu Gornjem zatvorena na osnovu mišljenja g. Zvonimira Ajduka stalnog sudskog vještaka, izrađenog na zahtjev privremenog pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko - dalmatinske županije g. Tomislava Đonlića od 02. veljače 2019. godine, a koji je naknadno u ime privatne tvrtke DELTA POINT d.o.o. angažiran od strane Osnovne škole ''Petar Berislavić'' - Trogir izradio elaborat 28. veljače 2019. godine (Općini Okrug djelomično dostavljen dana 11. ožujka 2019.), Općina Okrug kao Vlasnik zgrade koju smo dali na korištenje za provođenje osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja Osnovnoj školi ''Petar Berislavić'' u Trogiru, temeljem Sporazuma sa Splitsko - dalmatinsko županijom iz 2015. godine, dužni smo reagirati.
HomeŽUPANIJAOKRUŠKE LJETNE VEČERI 2019. Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala