Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 09 Listopad 2019 06:25

"Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja"

Pripremajući se već 1993. godine sa svojim oklopnjacima 4. gardijske brigade za oslobađanje Knina, Pauk je u svom dnevniku zapisao: "Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja"
Gotova je još jedna odlična fešta u organizaciji PŠK „Srdela“. Bilo je vrime za u lignje poć tako da je gotovo 70 brodica, u kojima je moglo biti najviše četiri člana, isplovilo u subotu, 5. listopada iz porta u Kaštel Starom na lov liganja u Kaštelanskom zaljevu. Ukupno su sve posade ulovile malo više od 20 kg liganja.
Policijski službenici će i tijekom ovog vikenda provoditi pojačani nadzor vozila i vozača na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske u cilju prevencije događanja prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama.
Ugovor o sufinanciranju projekta "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kaštela - Trogir", velikog infrastrukturnog projekta ukupne vrijednosti 1,4 milijarde kuna s PDV-om kojeg s 803 milijuna ili sa 69,78%, sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program "Konkurentnost i kohezija" 2014. – 2020., u Splitu su potpisali ministar zaštite okoliša i energetike RH Tomislav Ćorić, direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković i direktor Vodovoda i kanalizacije Split Tomislav Šuta.
HomeŽUPANIJAZabrana građevinskih radova u sezoni Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala