Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Na osnovu navoda kako je zgrada u kojoj se odvija nastava za Područnu školu ''Petra Berislavića'' u Okrugu Gornjem zatvorena na osnovu mišljenja g. Zvonimira Ajduka stalnog sudskog vještaka, izrađenog na zahtjev privremenog pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko - dalmatinske županije g. Tomislava Đonlića od 02. veljače 2019. godine, a koji je naknadno u ime privatne tvrtke DELTA POINT d.o.o. angažiran od strane Osnovne škole ''Petar Berislavić'' - Trogir izradio elaborat 28. veljače 2019. godine (Općini Okrug djelomično dostavljen dana 11. ožujka 2019.), Općina Okrug kao Vlasnik zgrade koju smo dali na korištenje za provođenje osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja Osnovnoj školi ''Petar Berislavić'' u Trogiru, temeljem Sporazuma sa Splitsko - dalmatinsko županijom iz 2015. godine, dužni smo reagirati.
Petak, 15 Ožujak 2019 13:01

Akcija policije za vikend

Tijekom predstojećeg vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provodit će se pojačane aktivnosti nadzora prometa u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama.
Prema izvješću Zvonimira Ajduka, stalnog sudskog vještaka za graditeljstvo Županijskog suda u Splitu, zbog čijeg je izvješća prije mjesec dana zatvorena Područna osnovna škola "Petar Berislavić" u Okrugu Gornjem, ustanovljeno je da škola "ne zadovoljava uvjete sigurnog javnog korištenja", pri čemu još uvijek stoji, bez obzira na nalaze dostavljene od strane tvrtke koja je obavila pregled radova na sanaciji škole.
Splitsko-dalmatinski župan predstavio je demografski projekt
HomeŽUPANIJAPrikazujem sadržaj po oznakama: Info zona Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala