Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Počasna satnija Kravat pukovnije obilježit će Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja sudjelovanjem u 302. Alkarskim svečanostima u Sinju!
Hotel Medena od predstečajne nagodbe stalno ulaže u podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga te se nastoji približiti modernim turističkim trendovima.
Zbog šteta uzrokovanih požarima koji su posljednjih dana prouzročili velike materijalne gubitke kako na domovima naših sugrađana tako i na poljoprivrednim površinama, Ministarstvo poljoprivrede donosi Pravilnik koji definira uvjete prihvatljivosti za korištenje Mjere 5, Podmjere 5.2 – obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske. Pravilnik je u završnoj fazi pripreme i očekujemo da će u ponedjeljak, 24. srpnja 2017. godine biti objavljen u Narodnim novinama.
Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban donio je u četvrtak odluku o proglašenju elementarne nepogode za područje zahvaćeno požarom.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala