Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Udruga umirovljenika općine Marina organizira 12-to dnevni boravak u Lječilištu Topusko od 10.do 23. veljače 2019. godine. Aranžman obuhvaća liječenje i puni pansion po cijeni od 2431 kunu, a akontacija iznosi 200 kuna i prethodno je potrebno izvaditi uputnicu D1 kod svog obiteljskog liječnika. Polazak je iz Marine u 10:30 sati (s Mandrače). Svi zainteresirani umirovljenici s područja Marine, Segeta, Okruga i Trogira mogu se javiti na kontakt broj 098 684 052. 
Preporuka se se odnosi na sve osjetljivije skupine, od rodilja, neonatologije, pedijatrije, hematologije do nefrologije
Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić stavio je potpis na odluku za financiranje Centra za gospodarenje otpadom u Lećevici u vrijednosti od gotovo 323 milijuna kuna.
– Ako treba, kampirat ću ispred Vlade kako bismo dobili tunel kroz Kozjak, kojim bi se znatno riješio problem zagušenja prometa u našem splitskom bazenu, pogotovo tijekom ljetne sezone – rečenica je koju je aktualni splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban često naglašavao tijekom svoje izborne kampanje za čelno mjesto prostorno najveće regije, a sada na polovini mandata, eto, slobodno može reći da mu kampiranje – ne treba!
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala