Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Hrvatska je iz fonda Europske unije namijenjenog inicijativi „WiFi4EU“ povukla tri milijuna i 360 tisuća eura u prvom krugu podjele pripadajućih vaučera. Za vaučere se, prema istome izvoru, kandidiralo 366 hrvatskih gradova i općina, od čega su po 15 000 eura poticaja EU, što je maksimalna vrijednost vaučera, ostvarila njih 224.
Općina Okrug je u postupku donošenja Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Okrug za 2019. godinu u okviru kojega je u obvezi provesti javno savjetovanje.
Uspostavom novog sustava prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog otpada, Općina Okrug moli građane da u prostorijama trgovačkog društva RUDEJ d.o.o. preuzmu posudu od 120 litara ili kupe vrećice za miješani komunalni otpad od 60 litara s oznakom trgovačkog društva.
Kao i svake zime u vrijeme niskih temperatura zraka koje se spuštaju ispod nule, iz Vodovoda i kanalizacije Split (VIK) upozoravaju sve korisnike vodovodne usluge da su u obvezi zaštititi svoje interne vodomjere i vodne instalacije od smrzavanja.
Stranica 1 od 166
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala