Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 14:10

„Upravljanje u katastrofama“

Grad Trogir je povodom obilježavanja 1. ožujka, Međunarodnog dana Civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj održao 24. veljače svečanu sjednicu Stožera zaštite i spašavanja Grada Trogira.
Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 13:53

Radovi na Lučici pri kraju, rotor u pripremi

Na području Lučice, u neposrednoj blizini ACY marine na Čiovu, izvode se radovi na sanaciji obalnog zida koji je bio urušen pa su se građani i turisti spoticali o kamene ploče.
OŠ Petar Berislavić Trogir poziva roditelje, odnosno staratelje djece koji su izvršili predupis djece u osnovnu školu da se jave u školu do 28. veljače radi dogovora o terminu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta za upis u prvi razred osnovne škole. Roditelji djece čija adresa stanovanja pripada Okrugu Gornjem, predupis će izvršiti u Područnoj školi u Okrugu Gornjem.
24. veljače (ponedjeljak) u vremenu od 8 do 12 sati gradsko društvo crvenog križa Trogir sa Savjetom dragovoljnih darivatelja krvi Trogir u suradnji sa transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organiziraju humanitarnu akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u prostorijama nogometnog kluba Trogir na Batariji. Sponzor akcije je grad Trogir.
HomeDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala