Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U organizaciji Dijabetičkog društva Trogir održana je još jedna u nizu radionica, koja je po programu firme Roche kroz pet susreta obradila kompletan program edukacije dijabetičara.
Srijeda, 26 Veljača 2014 08:31

Porezni kalkulator

Krajnji je rok za predaju prijava poreza na dohodak za 2013. godinu pa ako to niste učinili požurite. Rok za prijavu ističe za dva dana točnije 28. veljače, a iz Porezne uprave obavještavaju sve porezne obveznike koji su obvezni ili žele predati prijavu da će se u petak u ispostavama Porezne uprave prijave zaprimati do 19,00 sati.Alternativno rješenje je slanje iste preporučenom poštom najkasnije do ponoći zadnjeg dana veljače. U Poreznoj upravi očekuju oko 700 tisuća prijava, približno isti broj kao i prošle godine.Kako doznajemo u trogirskoj ispostavi Porezne uprave gužvi za sada nema. Zaprimljeno je 2.200 prijava, a očekuje ih se ukupno 3.600, što je brojka na razini prošlogodišnje.Porezni kalkulator na:http://www.pametnakuna.hr/porezni-kalkulator
Izložba "Brodogradilište Trogir - od zanatske do industrijske proizvodnje" autorice Danke Radić gostuje u Državnom arhivu u Rijeci od 26. veljače do 15. ožujka.
Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 15:09

Ante Stipčić darovao krv

Ante Stipčić prvi je gradonačelnik Trogira u zadnjih deset godina koji je darovao krv, a to je napravio na današnjoj akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala na Batariji.
HomeDOGAĐAJIPrikazujem sadržaj po oznakama: Nogomet Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala