Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Na samom početku svibnja donosimo vam šest svibanjskih događanja u Muzeju grada Trogira koja nikako ne biste smjeli propustiti! Pa krenimo redom: 1/6 srijeda, 3. 5. 2017. U srijedu, 3. svibnja 2017. u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se "Cuj, jeman ti ništo rec!" - edukativno-zabavni program učenika Osnovne škole Petra Berislavića u kojem će glavnu riječ imati trogirska cakavica. U programu sudjeluju učenička klapa pod vodstvom profesroice Ivane Milin Pućo; školski trio pod vodstvom profesorice Anite Stanković; učenice Nina Botica, Karla Maleš, Klaudija Paljuca i Antea Šimić; učenice Romana Prižmić, Andrea Kokić, Iva Antonia Marković, Lorena Mlačić, Sara Katić, pod vodstvom profesorice Sunčice Maletić Dukan, učenici 5. c razreda pod vodstvom profesorice Ane Zelalije koji će predstaviti jezičnu igru na cakavici i život težaka u prošlim vremenima, učenici 1. i 2. b. razreda pod vodstvom učiteljica Mirele Medić i Mihaele Russo koji će izvesti igrokaze "Ima jedan grad, po cile dane sam" i "Šušur u dvoru", a imat ćemo priliku vidjeti i projekciju fotografija Trogira učenika Dalibora Buzuka, dok će učenik Mateo Vrebac donijeti završnu riječ... 2|6 utorak, 9. 5. 2017. Na Dan Europe koji se obilježava 9. svibnja, u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat…
U srijedu 3. svibnja od 3 i 30 do 15 sati bez električne energije biti će potrošaći na širem području Marine i otoci Drvenik Mali i Veli.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je svim kršćanskim vjernicima Uskrs sa željom da vjera u Kristovo uskrsnuće bude trajno nadahnuće za djela koja će u hrvatskom društvu poticati i širiti ozračje zajedništva, mira i dobra.
Utorak, 11 Travanj 2017 10:37

Grad Trogir daje uskrsnice umirovljenicima

Grad Trogir poziva sve umirovljenike s područja Trogira koji imaju mirovinu do 1.500 kuna da se do 13. travnja jave u Upravni odjel za financije i javnu nabavu, na adresi Trg Ivana Pavla II., broj 1, drugi kat, soba broj 23, u vremenu od 08:00 do 14:00 sati radi ostvarivanja prava na novčanu potporu povodom predstojećih blagdana.
HomeDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala