Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 30 Travanj 2018 09:42

Očekuje nas 1. Trogir Outdoor Festival

Pripremite slobodan vikend od 03.-05. svibnja 2018. jer upravo taj vikend vas očekuje 1. Trogir outdoor festival. Trogir Unesco-v biser osim bogate kulturne i povijesne baštine obuhvaća i prekrasan otok Čiovo s bujnom vegetacijom, predivnim plažama, zaljevima te je okružen otočićima trogirskog arhipelaga, a uz to krije niz crkvica koje su kroz povijest bile utočište pustinjaka.
Povodom održavanja tematske sjednice Gradskog vijeća Grada Trogira dana, 06.04.2018. godine, petak, Sindikat metalaca Hrvatske-Industrijski sindikat organizirati potpisivanje Peticije građana s ciljem davanja podrške nastavljanja djelatnosti brodogradnje i očuvanja radnih mjesta.
U četvrtak, 5. travnja u 18 sati u zgradi Kneževa dvora, u Gradskoj vijećnici na prvom katu, održat će se javna prezentacija projekta novog trga kod ribarnice. Prezentaciji će prisustvovati gradonačelnik Ante Bilić te arhitekt Ivan Radeljak. Svi građani Trogira i zainteresirana javnost pozvani su i dobrodošli sudjelovati na prezentaciji. Trg ispred ribarnice trebao bi dobiti novi izgled do kraja ove godine, a na ovoj prezentaciji po prvi put moći će se vidjeti njegov zamišljeni novi izgled.
Utorak, 03 Travanj 2018 09:00

HUMANITARNI KONCERT – POMOGNIMO MISIJE

Misijska sekcija katoličke udruge mladih HKZ-a MI iz Trogira organizira dobrotvorni koncert duhovnih pjesama za potrebe misija. Koncert će se održati u trogirskoj katedrali na Mali Uskrs 8. travnja u 20 sati.
HomeDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala