Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 17 Ožujak 2014 12:39

Ukida se obvezno članstvo u HGK

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, odgovarajući na pitanja čitatelja Poslovnog dnevnika, najavio je ukidanje obveznog članstva u Hrvatskoj gospodarskoj komori!
Četvrtak, 13 Ožujak 2014 11:47

Dežurstva u bolnicama vraćaju se na staro

U Ministarstvu zdravlja održani su pregovori sa sindikatima o definiranju smjenskog rada i plaćanja dežurstava u bolnicama. Poziv na pregovore o izmjenama Kolektivnog ugovora (KU) dobila su sva tri reprezentativna sindikata u zdravstvu. Hrvatski liječnički sindikat nije se odazvao na pozivu.
Utorak, 11 Ožujak 2014 09:32

Sanaderu 9 godina, svi krivi

NAKON gotovo dvije godine postupka na zagrebačkom Županijskom sudu sudsko vijeće u 10 sati objavilo nepravomoćnu presudu u slučaju Fimi media u kojem se Ivo Sanader, HDZ i ostali optuženici terete za izvlačenje više od 70 milijuna kuna iz javnih tvrtki. Svi optuženi proglašeni su krivima!
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:38

Čačić osniva novu stranku?

Radimir Čačić prije nekoliko mjeseci izbačen je iz HNS-a zbog njegovog inzistiranje na tome da stranka prije sljedećih parlamentarnih izbora napravi sporazum s listom Milana Bandića, HDSSB-om, Nacionalnim forumom Nikice Gabrića i, ako bi to bilo moguće, IDS-om.
HomePOLITIKAŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala