Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 04 Svibanj 2014 16:28

Tonino Picula u Trogiru

Ovog 25. svibnja Europljani će odabrati svoje zastupnike Europskog parlamenta te po prvi puta ikada, isti glasovi građana odredit će odabir predsjednika Europske komisije. Glasaći tako imaju veću moć u odlučivanju u kojem smjeru će krenuti Europa.
Srijeda, 30 Travanj 2014 11:57

Jozo Radoš posjetio Trogir

Kandidat HNS-a na izborima za Europski parlament Jozo Radoš boravio je sa suradnicima 30. travnja u Trogiru, gdje je u okviru kampanje predstavio program Hrvatske narodne stranke.
Srijeda, 30 Travanj 2014 06:18

Tonino Picula u subotu u Trogiru

Zastupnik SDP-a u Europskom parlamentu Tonino Picula održat će u subotu, 03. svibnja, u trogirskoj kino dvorani Javnu tribinu s početkom u 17 sati. Naziv tribine je „EU, Hrvatska i jugoistočna Europa: izazovi pred izbore 2014.“
Neka dugovanja i postupanje s gradskom blagajnom upućuju na to da je Grad Trogir u mnogo većim problemima nego što se to čini na prvi pogled. Dug prema Fondu za zaštitu okoliša u iznosu od 2,7 milijuna kuna koje su umjesto u sanaciju odlagališta Vučje brdo u Planom nenamjenski potrošene za vrijeme gradonačelnika Vedrana Rožića, bivša vlast Damire Rilje nije riješila iako su inspekcija i revizija još 2011. godine naložili da se to obavi, tim više što je to bio preduvjet da se započne sa sanacijom odlagališta.
HomePOLITIKAIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala