Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Neka dugovanja i postupanje s gradskom blagajnom upućuju na to da je Grad Trogir u mnogo većim problemima nego što se to čini na prvi pogled. Dug prema Fondu za zaštitu okoliša u iznosu od 2,7 milijuna kuna koje su umjesto u sanaciju odlagališta Vučje brdo u Planom nenamjenski potrošene za vrijeme gradonačelnika Vedrana Rožića, bivša vlast Damire Rilje nije riješila iako su inspekcija i revizija još 2011. godine naložili da se to obavi, tim više što je to bio preduvjet da se započne sa sanacijom odlagališta.
Srijeda, 23 Travanj 2014 09:57

Laburisti predstavili program za EU izbore

Kandidati Hrvatskih laburista na izbornoj listi broj 10 za Europski parlament odabrali su 23. travnja grad Trogir kao jednu od destinacija svoje turneje povodom predstojećih izbora. Unatoč kiši koja je padala, oni su predvođeni EU parlamentarcem Nikolom Vuljanićem proveli ugodno vrijeme u druženju i razgovoru s građanima Trogira.
- Novi most kopno – otok Čiovo puno je izgledniji i brže će se izgraditi od Pelješkog mosta. Znam da je projekt mosta kandidiran prema europskim fondovima i sigurna sam da će grad Trogir uskoro dobiti sredstva za njegovu izgradnju – izjavila je to gostujući na Gradskom radiju Trogir Dubravka Šuica, EU parlamentarka i zamjenica u odboru za promet i turizam u europskom parlamentu.
Utorak, 15 Travanj 2014 11:30

Inozemna ulaganja u Hrvatsku pala 60%

PREMA preliminarnim podacima Hrvatske narodne banke, izravna strana ulaganja u Hrvatskoj prošle su godine iznosila 436,9 milijuna eura, što je pad oko 60 posto u odnosu na 2012.godinu.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala