Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 12 Lipanj 2014 09:10

Analitičari: Ovo nije rekonstrukcija Vlade

Odlukom premijera Zorana Milanovića o smjeni ministara zdravlja i obrazovanja najzadovoljniji su, čini se, sindikati koji su se s njima nerijetko sporili. Reagirajući na premijerovu objavu da na mjesto Rajka Ostojića dolazi ravnatelj HZZO-a Siniša Varga, a na mjesto Željka Jovanovića bivši dekan FER-a Vedran Mornar koalicijski partner HNS nada se kako više neće biti smjena u vladi.
Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 08:58

HDZ pobjedio na kotarskim izborima u Splitu

Na kotarskim izborima održanim u nedjelju u Splitu, prema prvim neslužbenim rezultatima, pobjedu je odnio HDZ. Osvojili su ukupno 98 mjesta u kotarskim vijećima i vijećima mjesnih odbora. SDP je osvojio 45 mjesta, a dok su kandidati s nezavisne liste Marijane Puljak u 12 kotareva osvojili ukupno 17 mjesta.
Srijeda, 04 Lipanj 2014 09:43

Ljiljana Šoda i Ivo Cega novi pročelnici

Nakon objavljenog natječaja gradonačelnik Ante Stipčić imenovao je pročelnike Upravnih odjela pri Gradu Trogiru na čijem čelu su proteklih pet mjeseci bili privremeni pročelnici.
U sukobu bivšeg ministra financija Slavka Linića i premijera Zorana Milanovića sigurnosno-obavještajni sustav nije zloupotrebljen, pokazuju rezultati izvješća Sigurnosno-obavještajne službe (SOA) i izvanrednog nadzora Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS) koje je danas predstavio predsjednik Republike Ivo Josipović.
HomePOLITIKAPotpisan međustranački sporazum SDP-HNS-HSU-HL-stranka rada: Želimo nastaviti voditi Trogir u dobrom smjeru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala