Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 23 Veljača 2014 08:08

24. godišnjica osnutka HDZ-a u Trogiru

HDZ se ubrzano priprema za preuzimanje vlasti, ali ne tako da dijelimo funkcije, već smo završili program oporavka razvoja države i nekoliko projekata od navodnjavanja Hrvatske do izgradnje podzemnih tunela. Imamo projekt koji se naziva „Hrvatska vrata EU-a“. Sve to pripremamo, a garancija su nam naši prijatelji iz inozemstva istaknuo je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Trogiru na proslavi 24. godišnjice osnutka HDZ-a. Po njegovim riječima na SDP-ovoj Konvenciji evidentno je bilo kako je njihova prepotencija i gubitak odnosa sa stvarnošću doista porastao što im je uistinu postao problem. “Niti postoji red, niti što rade, a rast – pa kakav rast kad im BDP pada, o kojem rastu to oni govore, možda onom u malim centimatrima. Proglasili su sebe najboljom Vladom otkako postoji Hrvatska. Takvim izjavama samo zabavljaju narod ustvrdio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u trogirskoj kino dvorani pred brojnim članovima i simpatizerima stranke. Za premijera Zorana Milanovića rekao je da je mudrac koji se hvali latinskim sentencama i engleskim štosevima umjesto da je pokrenuo gospodarstvo. Šef HDZ-a pozvao je državnog odvjetnika Mladena Bajića da borbu protiv kriminala ne provodi selektivno samo prema HDZ-u već da zahvati i vinovnike afera koji su članovi SDP-a ili Kukuriku koalicije. Hoće li…
Srijeda, 19 Veljača 2014 09:47

Karamarko u Trogiru

Gradska organizacija HDZ-a Trogir u subotu 22. veljače u kino dvorani s početkom u 19 sati obilježava 24. godišnjicu osnivanja stranke.
Petak, 14 Veljača 2014 13:21

Glavaš - Bit ću noćna mora HDZ-a

Branimir Glavaš nalazi se u mostarskom zatvoru, gdje služi zatvorsku kaznu za ratni zločin, ali zadnjih dana ponovno dominira hrvatskim medijima.
Petak, 14 Veljača 2014 08:44

Omjer umirovljenika i osiguranika 1:1,18

Posljednjeg dana 2012. u Hrvatskoj je bilo milijun i 217 tisuća umirovljenika i milijun i 432 tisuće osiguranika, omjer je, dakle 1: 1,18 što govori o nastavku trenda rasta broja umirovljenika, rekao je ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) Srećko Vuković u Hrvatskom saboru.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala