Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 08:58

HDZ pobjedio na kotarskim izborima u Splitu

Na kotarskim izborima održanim u nedjelju u Splitu, prema prvim neslužbenim rezultatima, pobjedu je odnio HDZ. Osvojili su ukupno 98 mjesta u kotarskim vijećima i vijećima mjesnih odbora. SDP je osvojio 45 mjesta, a dok su kandidati s nezavisne liste Marijane Puljak u 12 kotareva osvojili ukupno 17 mjesta.
Srijeda, 04 Lipanj 2014 09:43

Ljiljana Šoda i Ivo Cega novi pročelnici

Nakon objavljenog natječaja gradonačelnik Ante Stipčić imenovao je pročelnike Upravnih odjela pri Gradu Trogiru na čijem čelu su proteklih pet mjeseci bili privremeni pročelnici.
U sukobu bivšeg ministra financija Slavka Linića i premijera Zorana Milanovića sigurnosno-obavještajni sustav nije zloupotrebljen, pokazuju rezultati izvješća Sigurnosno-obavještajne službe (SOA) i izvanrednog nadzora Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS) koje je danas predstavio predsjednik Republike Ivo Josipović.
Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 12:04

Urbana desnica za "Prazan grad"

Udruga Urbana desnica i ove godine organizira akciju "Prazan grad" na dan održavanja četvrtog po redu Split Pridea koji je na rasporedu ove subote. Povorka kreće u 14 sati iz Đardina ulicom Kralja Tomislava, Marmontovom ulicom, Rivom, ulicom Marka Marulića te Narodnim trgom preko Bosanske ulice do Đardina gdje će se održati Split Pride program.
HomePOLITIKAPrikazujem sadržaj po oznakama: Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala