Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 10 Travanj 2014 07:48

Linić uvodi nove trošarine na gorivo

IAKO JE prema najavama ministara Linića i Grčića hrvatska Vlada danas trebala predstaviti mjere smanjenja deficita za dodatnih 0,4 posto, to će se na zahtjev koalicijskih partnera odgoditi za iduću sjednicu, piše HRT.
Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 08:41

Počela predizborna kampanja za EU izbore

Počela je najdulja predizborna kampanja koju smo imali u dosadašnje 24 godine parlamentarne demokracije. Državno izborno povjerenstvo na svojim je web stranicama objavilo sve pravovaljane kandidacijske liste za izbore za europski parlament koji će se održati 25. svibnja i time je počela izborna kampanja koja će trajati čak 47 dana.
Petak, 04 Travanj 2014 07:38

Karamarko: "Merzel je vrh sante leda"

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u četvrtak navečer ocijenio je kako se HDZ očistio od ljudi sklonih kriminalu, te da sada to moraju učiniti i ostale stranke, a ono što se događalo u HDZ-u, za njega je dječja igra u odnosu na ono što će se otkrivati u drugim strankama. Uoči predizbornog skupa u sklopu drugog kruga izvanrednih izbora za gradonačelnika Kutjeva Tomislav Karamarko je odgovarao na novinarska pitanja, a u vezi sa slučajem županice Merzel je rekao kako je to što se događa zapravo žalosno.
Srijeda, 02 Travanj 2014 05:45

Uhićena županica Marina Lovrić Merzel

Noćas je uhićena sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel. Šest sati trajala je pretraga njezine kuće iz koje je policija odnijela nekoliko kutija dokumenata. USKOK već mjesec dana provodi istragu protiv Lovrić Merzel koju sumnjiči za više počinjenih kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti, krivotvorenja službene ili poslovne isprave.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala