Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Gradonačelnik Trogira Ante Stipčić na temelju članka 43. stavka 1. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi donio je Odluku o određivanju zamjenika zbog odsutnosti, odnosno spriječenosti u obavljanju dužnosti gradonačelnika u periodu od 24. lipnja do 03. srpnja 2014.g.
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 09:35

Sabor o Sanaderovoj "izdaji"

Nakon što je u petak donesena pravomoćna presuda protiv Ive Sanadera u slučaju HYPO i INA-MOL, o svemu su odlučili progovoriti i saborski zastupnici. Već na početku zasjedanja stanku je zatražio HNS, a pridružili su mu se SDP, Hrvatski laburisti, Jadranka Kosor i Vesna Škare Ožbolt. Većina njih složila se s predsjednikom Ivom Josipovićem da je Sanader počinio djelo veleizdaje, te su se zapitali što će sada biti s dioničarskim ugovorom.
Četvrtak, 12 Lipanj 2014 09:10

Analitičari: Ovo nije rekonstrukcija Vlade

Odlukom premijera Zorana Milanovića o smjeni ministara zdravlja i obrazovanja najzadovoljniji su, čini se, sindikati koji su se s njima nerijetko sporili. Reagirajući na premijerovu objavu da na mjesto Rajka Ostojića dolazi ravnatelj HZZO-a Siniša Varga, a na mjesto Željka Jovanovića bivši dekan FER-a Vedran Mornar koalicijski partner HNS nada se kako više neće biti smjena u vladi.
Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 08:58

HDZ pobjedio na kotarskim izborima u Splitu

Na kotarskim izborima održanim u nedjelju u Splitu, prema prvim neslužbenim rezultatima, pobjedu je odnio HDZ. Osvojili su ukupno 98 mjesta u kotarskim vijećima i vijećima mjesnih odbora. SDP je osvojio 45 mjesta, a dok su kandidati s nezavisne liste Marijane Puljak u 12 kotareva osvojili ukupno 17 mjesta.
HomePOLITIKAA.L. Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala