Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 08:58

HDZ pobjedio na kotarskim izborima u Splitu

Na kotarskim izborima održanim u nedjelju u Splitu, prema prvim neslužbenim rezultatima, pobjedu je odnio HDZ. Osvojili su ukupno 98 mjesta u kotarskim vijećima i vijećima mjesnih odbora. SDP je osvojio 45 mjesta, a dok su kandidati s nezavisne liste Marijane Puljak u 12 kotareva osvojili ukupno 17 mjesta.
Srijeda, 04 Lipanj 2014 09:43

Ljiljana Šoda i Ivo Cega novi pročelnici

Nakon objavljenog natječaja gradonačelnik Ante Stipčić imenovao je pročelnike Upravnih odjela pri Gradu Trogiru na čijem čelu su proteklih pet mjeseci bili privremeni pročelnici.
U sukobu bivšeg ministra financija Slavka Linića i premijera Zorana Milanovića sigurnosno-obavještajni sustav nije zloupotrebljen, pokazuju rezultati izvješća Sigurnosno-obavještajne službe (SOA) i izvanrednog nadzora Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS) koje je danas predstavio predsjednik Republike Ivo Josipović.
Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 12:04

Urbana desnica za "Prazan grad"

Udruga Urbana desnica i ove godine organizira akciju "Prazan grad" na dan održavanja četvrtog po redu Split Pridea koji je na rasporedu ove subote. Povorka kreće u 14 sati iz Đardina ulicom Kralja Tomislava, Marmontovom ulicom, Rivom, ulicom Marka Marulića te Narodnim trgom preko Bosanske ulice do Đardina gdje će se održati Split Pride program.
HomePOLITIKAHrvatski laburisti- Stranka rada: Dr.sc. Mira Morović zalagat će se za modernu Hrvatsku, zemlju znanja, pravde i jednakih šansi Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala