Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 13 Ožujak 2014 11:47

Dežurstva u bolnicama vraćaju se na staro

U Ministarstvu zdravlja održani su pregovori sa sindikatima o definiranju smjenskog rada i plaćanja dežurstava u bolnicama. Poziv na pregovore o izmjenama Kolektivnog ugovora (KU) dobila su sva tri reprezentativna sindikata u zdravstvu. Hrvatski liječnički sindikat nije se odazvao na pozivu.
Utorak, 11 Ožujak 2014 09:32

Sanaderu 9 godina, svi krivi

NAKON gotovo dvije godine postupka na zagrebačkom Županijskom sudu sudsko vijeće u 10 sati objavilo nepravomoćnu presudu u slučaju Fimi media u kojem se Ivo Sanader, HDZ i ostali optuženici terete za izvlačenje više od 70 milijuna kuna iz javnih tvrtki. Svi optuženi proglašeni su krivima!
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:38

Čačić osniva novu stranku?

Radimir Čačić prije nekoliko mjeseci izbačen je iz HNS-a zbog njegovog inzistiranje na tome da stranka prije sljedećih parlamentarnih izbora napravi sporazum s listom Milana Bandića, HDSSB-om, Nacionalnim forumom Nikice Gabrića i, ako bi to bilo moguće, IDS-om.
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 07:49

Milanović nepoželjan u Australiji

Nakon što je Jutarnji list objavio vijest s Hine da su prosvjedi australskih Hrvata protiv Zorana Milanovića doživjeli fijasko, putem Facebooka reagirao je organizator prosvjeda najavljenog za 10. ožujak, Darryl Darko Oreč, koji otkriva pravu pozadinu ovog događaja.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala