Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 02 Travanj 2014 05:45

Uhićena županica Marina Lovrić Merzel

Noćas je uhićena sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel. Šest sati trajala je pretraga njezine kuće iz koje je policija odnijela nekoliko kutija dokumenata. USKOK već mjesec dana provodi istragu protiv Lovrić Merzel koju sumnjiči za više počinjenih kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti, krivotvorenja službene ili poslovne isprave.
Subota, 29 Ožujak 2014 09:02

Karamarko u Segetu

Milijan Brkić podnio je tužbu Ustavnom sudu. Kao u svakom sudskom postupku čekat ćemo presudu. Međutim, ima dosta kontroverzi oko samog postupka utvrđivanja te liste 26 ljudi s lažnim diplomama, pa ih je 7 skinuto, oko toga kako su glasovali profesori u toj radnoj skupini. Ponavljam, mi ćemo napraviti principijelno sve što je potrebno i sve što bude najkorisnije našoj stranci. - istaknuo je to predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na proslavi 24.godišnjice osnutka te stranke u Segetu.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 10:54

Ne ukidaju se poticaji za zapošljavanje

Premijer Zoran Milanović na početku Vladine sjednice opovrgnuo je novinske natpise da Vlada ukida poticaje za zapošljavanje od 1600 kuna. Podsjetio je da je Vlada, prije dvije godine kada je to uvodila, doživjela brojne kritike, ali da je mjera pokazala rezultate.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 09:25

Crobarometar: HDZ popularniji od SDP-a

Prvi put u posljednjih nekoliko godina HDZ ima veću naklonost glasača nego SDP. Iako je prednost neznatna, jer HDZ ima potporu 20,4 posto birača, a SDP 20,3 posto, ona pokazuje pad popularnosti SDP-a koji je u posljednjih nekoliko mjeseci izgubio 6 posto potpore.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala