Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Prema zadnjem prebrojavanju listića u gradskom vrijeću Trogira pobjedu nosi HDZ sa 8 vijećnika, slijede SDP 7, HKS 1 i Kandidacijska lista grupe birača Ante Piteša 1 vijećnika. U drugom krugu za mjesto čelnog čovjeka Trogira boriti će se profesor Ivica Baturina (HDZ) i Ante Bilić (SDP).Sve podatke pogledajte na sljedećem linku: http://www.izbori.hr/231lok/rezult/1/nrezultati.html
Jučer je službeno počela izborna kampanja, koja će trajati 13 dana odnosno do ponoći 19. svibnja kada počinje izborna šutnja, vrijeme u kojem je zabranjena promidžba kao i procjene rezultata.
U burnom političkom tjednu, koji se nastavio i nakon prvosvibanjskih praznika, Zlatko Ževrnja odustao je od kandidature za splitsko-dalmatinskog župana, a umjesto njega u izbornu utrku ulazi bivši dugogodišnji gradonačelnik Solina i aktualni saborski zastupnik Blaženko Boban.
Četvrtak, 27 Travanj 2017 06:18

Poziv na upis u registar birača Trogira

Pozivaju se birači da povodom predstojećih lokalnih izbora trebaju izvršiti pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača u Službi za opću upravu ureda državne uprave prema mjestu svog prebivališta svakim radnim danom u radno vrijeme ureda.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala