Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Odmah nakon ponoći, po formalnom završetku prikupljanja potpisa, inicijativa 67 je previše na konferenciji za medije objavila je kako je prikupljeno dovoljno potpisa – više od 600.000 potpisa – za referendum za promjenu uvjeta za mirovinu.
Četvrtak, 09 Svibanj 2019 09:54

Stigao zadnji CRO demoskop prije EU izbora

Iako HDZ i dalje uvjerljivo vodi i sada je na 27,3 posto (u travnju 28 posto), ovo je najslabiji rejting još od listopada prošle godine. SDP je i dalje daleko, na 17,4 posto (travanj - 16,9 posto), ali raste, baš kao i Živi zid, koji je nakon tromjesečnog negativnog trenda, narastao u odnosu na travanj i sada ih bira 9,6 posto ispitanika (travanj - 8,5 posto). Most je na 6,6 posto, slično kao i u travnju kada su imali 6,8 posto. Pokazuju to rezultati istraživanja CRO Demoskop za svibanj koje je za RTL provela agencija Promocija plus.
Koalicija SDP-HNS-HSU-Hrvatski laburisti - stranka rada osvojila je šest od osam trogirskih mjesnih odbora na izborima održanima u nedjelju.
Izbori za članove vijeća MO na području Grada Trogira održat će se u nedjelju, 5. svibnja. Podsjećamo birače da je uvjet za ostvarivanje prava glasovanja važeća osobna iskaznica. Naime, samo birači koji imaju važeće osobne iskaznice ulaze u popis birača. Oni koji prilikom dolaska na biračko mjesto utvrde da nisu upisani u izvatke iz popisa birača, mogu na dan održavanja izbora dobiti potvrdu za glasovanje u Uredu državne uprave, Ispostava Trogir. Više na linku: Grad Trogir 
HomePOLITIKATreća sreća: Ante Piteša jednoglasno izabran za predsjednika Gradskog vijeća Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala