Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Jučer je službeno počela izborna kampanja, koja će trajati 13 dana odnosno do ponoći 19. svibnja kada počinje izborna šutnja, vrijeme u kojem je zabranjena promidžba kao i procjene rezultata.
U burnom političkom tjednu, koji se nastavio i nakon prvosvibanjskih praznika, Zlatko Ževrnja odustao je od kandidature za splitsko-dalmatinskog župana, a umjesto njega u izbornu utrku ulazi bivši dugogodišnji gradonačelnik Solina i aktualni saborski zastupnik Blaženko Boban.
Četvrtak, 27 Travanj 2017 06:18

Poziv na upis u registar birača Trogira

Pozivaju se birači da povodom predstojećih lokalnih izbora trebaju izvršiti pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača u Službi za opću upravu ureda državne uprave prema mjestu svog prebivališta svakim radnim danom u radno vrijeme ureda.
Predizborna groznica zahvatila je i Okrug čiji se načelnik Ivica Radić Bagi bori za treći uzastopni mandat. Na izborima 21. svibnja sučelit će se s dvije žene, HDZ-ovom Aleksandrom Makrić i HSP-ovom Danijelom Ševerdijom čiju su kandidaturu, osim pravaša, podržali i HSU te Nezavisna lista Dominika Matkovića.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala