Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Pozivaju se svi građani koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu ovom pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS, a sve u cilju početka aktivnosti potrebnih za realizaciju predmetnog programa na području Grada Trogira.
Petak, 28 Rujan 2018 11:00

Istraživanje CRO Demoskopa

Redovito mjesečno istraživanje agencije Promocije plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop, provedeno u rujnu mjesecu, pokazuje nekoliko zanimljivih nalaza o preferencijama političkih stranaka, percepciji političara i drugim odnosima u političkoj areni.
Na sjednici Gradskog vijeća umalo su se danas fizički obračunali vijećnik Damir Zaradić (HSP) i gradonačelnik Ante Bilić (SDP). Vijećnik je nakon izlaganja u kojem je iznio optužbe na loš rad gradske vlasti rekao: - Majke mi moje mile, da sam u vojsci, ja bih strijeljao nekoga.
Predsjednik Gradskog vijeća Ante Piteša sazvao je 13. sjednicu Gradskog vijeća Grada Trogira za utorak, 04. rujna s početkom u 10:00 sati.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala