Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Na sjednici Gradskog vijeća umalo su se danas fizički obračunali vijećnik Damir Zaradić (HSP) i gradonačelnik Ante Bilić (SDP). Vijećnik je nakon izlaganja u kojem je iznio optužbe na loš rad gradske vlasti rekao: - Majke mi moje mile, da sam u vojsci, ja bih strijeljao nekoga.
Predsjednik Gradskog vijeća Ante Piteša sazvao je 13. sjednicu Gradskog vijeća Grada Trogira za utorak, 04. rujna s početkom u 10:00 sati.
Predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovic dao je izjavu za medije u Banskim dvorima na temu paketa zakona koji se odnosi na smanjenje broja blokiranih gradjana. U njegovom drustvu su bili predsjednik FINE Drazen Covic sa zamjenicom Vinkom Ilak i ministri Zdravko Maric te Drazen Bosnjakovic.
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 11:37

Istraživanje CRO Demoskopa za kolovoz

Da su početkom kolovoza održani parlamentarni izbori, HDZ bi ostvario 26% (25% u srpnju), SDP 18% (18,7% u srpnju), Živi zid 13,2% (13,4% u srpnju), Most 7,5% (7,3% u srpnju), pokazuju rezultati istraživanja koje je agencija Promocija plus provela na 1.300 ispitanika od 31. srpnja do 3. kolovoza.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala