Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Hrvatski laburisti - Stranka rada na listi Amsterdamske koalicije u Trogiru su ovu srijedu predstavili kandidatkinju za EU izbore dr. sc. Miru Morović.
Odmah nakon ponoći, po formalnom završetku prikupljanja potpisa, inicijativa 67 je previše na konferenciji za medije objavila je kako je prikupljeno dovoljno potpisa – više od 600.000 potpisa – za referendum za promjenu uvjeta za mirovinu.
Četvrtak, 09 Svibanj 2019 09:54

Stigao zadnji CRO demoskop prije EU izbora

Iako HDZ i dalje uvjerljivo vodi i sada je na 27,3 posto (u travnju 28 posto), ovo je najslabiji rejting još od listopada prošle godine. SDP je i dalje daleko, na 17,4 posto (travanj - 16,9 posto), ali raste, baš kao i Živi zid, koji je nakon tromjesečnog negativnog trenda, narastao u odnosu na travanj i sada ih bira 9,6 posto ispitanika (travanj - 8,5 posto). Most je na 6,6 posto, slično kao i u travnju kada su imali 6,8 posto. Pokazuju to rezultati istraživanja CRO Demoskop za svibanj koje je za RTL provela agencija Promocija plus.
Koalicija SDP-HNS-HSU-Hrvatski laburisti - stranka rada osvojila je šest od osam trogirskih mjesnih odbora na izborima održanima u nedjelju.
HomePOLITIKAŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala