Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U petak (10.11.2017.) će se u Brodotrogiru s početkom u 09:30 sati održati radna vježba. Cilj ove vježbe je provjeriti sustav rukovođenja u kriznim situacijama, upoznavanje s opasnostima koje mogu nastupiti prilikom izbijanja panike među radnicima.
Opremanje drugog iz serije kemijskih tankera, čiji je naručitelj brodarska kompanija Viterlef Management, te radovi na tehnološki najzahtjevnijem poslu u Brodotrogirovoj povijesti, a to je gradnja ledolomca za plovidbu u ekstremnim vremenskim i okolišnim uvjetima, dva su velika projekta koja su zaposlila proizvodne kapacitete Brodotrogira.
U Brodotrogiru se obavila primopredaja m/v DvinaGulf radnog naziva Novogradnja 329 vrijednosti više od USD 30 milijuna. Ugovor o opremanju tankera za prijevoz kemijskih i naftnih proizvoda od 45,000 tdw potpisan je krajem 2014.g. između Hrvatske brodogradnje Trogir d.o.o. i društva VITERLEF MANAGEMENT LIMITED, BVI.
Dobra suradnja između brodogradilišta Artech Helsinki ShipyardiBrodotrogira, otvara nove mogućnosti, a sve u cilju dobivanja što većeg tržišnog udjela na međunarodnom tržištu brodogradnje.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala