Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U uredu gradonačelnika u petak je upriličeno primanje prof. dr. Iva Babića i akademskog kipara Matka Mijića, dvojice istaknutih Trogirana koji su nedavno nagrađeni državnim nagradama.
Od 10. do 14. lipnja bit će zatvorena Ulica dr. Franje Tuđmana, od autobusnog kolodvora do SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin.
EDIT CodeSchool, kao najmasovnija u Hrvatskoj besplatna škola programiranja koja se organizira u sklopu projekta ICT županija, drugu godinu zaredom okupila je 400 učenika viših razreda osnovnih i srednjih škola iz Imotskog, Makarske, Trogira, Sinja, Kaštela, Solina, Omiša, Supetra i Splita koji su radili projekte na temu Moja eko županija. Završna svečanost s uručenjem nagrada najboljim radovima održana je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Učenici Toni Bilić (OŠ Petar Berislavić), Tibor Martinović i Lovre Lovrić (učenici OŠ Majstora Radovana) osvojili su 1. mjesto u kategoriji Osnovne škole, a njihova mentorica bila je Ana Marija Sačer. Najmlađi polaznik škole programiranja bio je Antonio Letica (učenik 4. razreda OŠ Petar Berislavić). Izvor: OŠ Petar Berislavić i www.ictzupanija.hr Foto: www.ictzupanija.hr
Srijeda, 05 Lipanj 2019 11:16

Proslava sv. Ante u samostanu na Dridu

Samostan na Dridu i ove godine svečano slavi sv. Antu. Vjernici se za ovaj blagdan pripremaju trodnevnicom od 10. do 12. lipnja koju predvodi don Darko Poljak, župnik Župe sv. Jakova u Marini.
HomeTROGIRKad vrućina stanji živce: zbog turskih serija nastradao TV prijemnik ? Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala