Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 07 Kolovoz 2018 07:43

U stanu u Trogiru ubijena liječnica

Trogirska policija jučer oko 13.45 sati zaprimila je dojavu da se u stanu, u zgradi u Ulici kneza Trpimira u Trogiru, nalazi beživotno žensko tijelo.
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 11:19

Postavljena rampa za osobe s invaliditetom

Na gradskoj plaži Nasip postavljena je rampa za osobe s invaliditetom.
Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na trogirskom groblju te u kapelici sv. Sebastijana prigodno je obilježen Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
U nedjelju obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti kao i Dan hrvatskih branitelja.Tim povodom gradonačelnik Ante Bilić uputio je čestitku svim sugrađanima: "Drage Trogirke i Trogirani, prije 23 godine hrvatska je vojska vojno-redarstvenom operacijom "Oluja" ostvarila najvažniju pobjedu. Oslobođenje Knina i najvećeg dijela okupiranog hrvatskog teritorija označilo je ispunjenje stoljetnih težnji i početak ere samostalnosti, neovisnosti i međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Slavimo slobodu i sa posebnom zahvalnošću, pijetetom i poštovanjem prisjećamo se onih koji su za nju nesebično položili svoje živote. Hvala im na tome. U ime Grada Trogira i svoje osobno čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti kao i Dan hrvatskih branitelja." Gradonačelnik Ante Bilić
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala