Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ovom akcijom su terapeuti htjeli osvijestiti ljude koliko je bitno kretati se i biti što aktivniji u svakodnevnom životu s obzirom na obaveze zbog kojih je većina neaktivna i pasivna
Trogirsku osnovnu školu „Majstora Radovana“ ove godine upisalo je 78 prvašića, a OŠ „Petra Berislavića“ njih 71.
Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 10:43

Od nesuglasice u prometu do fizičkog obračuna

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 20-godišnjakom. Sumnjiče se da su 7. rujna oko 1,15 sati u Trogir zbog prethodnih nesuglasica u prometu tjelesno napali 48 - godišnjaka i maloljetnika dok su se nalazili zaustavljeni u vozilu na cesti i od 20-godišnjaka otuđili mobitel i tom prilikom prijetili.
U emisiji „Glazbene želje i pozdravi“ koja se emitira svake subote od 17:30 do 20 sati, kolega ujedno i voditelj Ivica Poljičanin, kao pretpostavljamo i brojni slušatelji, bio je dirnut porukom i glazbenom željom male slušateljice Barbare iz Trogira koja je baki, koja joj strašno nedostaje, poželjela brz oporavak i povratak iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos (Vela Luka), gdje se nalazi na rehabilitaciji nakon operacije koljena.
HomeTROGIRKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala