Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Na regionalnom natjecanju Gastro 2018. kojemu je domaćin bila Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola u Zadru, učenici SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin osvojili su velik uspjeh.
Fra Stjepan Pupić Bakrač koji je u samostanu na Dridu vršio službu predstojnika i župnika od 1994. do 2006. godine preminuo je 28. veljače u Splitu, u 80. godini života, 60. godini redovništva i 54. godini svećeništva.
Misu zadušnicu za pokojnog fr. Veselka Begića u samostanskoj crkvi u Trogiru predvodio je u srijedu provincijal Hrvatske dominikanske provincije fr. Slavko Slišković koji je uvodno podsjetio na životni put fr. Veselka posebno istaknuvši njegovu požrtvovnost koju je iskazivao tijekom Domovinskog rata kada je samostanske prostore otvorio brojnim izbjeglicama i prognanicima, osiguravajući im uz smještaj i sve ostalo potrebno za dostojan život.
Dijabetičko društvo Trogir i tvrtka Roche organizirali su pet edukativno-rehabilitacijskih radionica za dijabetičare tipa II, koje su se, u suradnji s OŠ Petar Berislavić, održavale u periodu od 9. do 23. veljače.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala