Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 12 Listopad 2017 10:45

Tečajevi za trudnice i dojilje

Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, u okviru djelatnosti patronažne zdravstvene zaštite, organizira tečajeve za trudnice i dojilje.
Srijeda, 11 Listopad 2017 10:42

Rekordan broj posjetitelja u kuli Kamerlengo

Nakon što se u 2016. godini tijekom turističke sezone u kuli Kamerlengo uprihodilo 1.800.000 kuna, ove godine ta je brojka uvećana za preko 20 posto i iznosi 2.300.000 kuna.
Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 11:22

Održana ekološka akcija čišćenja podmorja

U organizaciji Grada Trogira čiji je ekološki projekt „Plava čistka“ i Gradskog društva Crvenog križa Trogir s ekološkim projektom „Crveni križ u plavom okviru“ u subotu je realizirana ekološka akcija ronjenja i čišćenja podmorja u Trogiru, na lokaciji priobalja od istočnog dijela velikog Čiovskog mosta, uz park Žudika do malog kamenog Trogirskog mosta. Uz nazočnost predstavnika Grada Trogira, zahvaljujući roniocima PŠU Saldun iz Okruga Gornjeg i DVD Mladost iz Kaštel Sućurca te djelatnicima i volonterima HCK i GDCK Trogir, Trogir Holdingu, iz mora je ukupno izvađeno 350 kg otpada, od čega je najveća količina staklenih boca,a našlo se tu metala,limenki, plastičnih kanti, satelitskih“pijata“, guma,tranzistora i sl. Cilj ove akcije bio je promicanje ekološke osviještenosti javnosti i briga o zaštiti priobalja kroz čišćenje podmorja umrežavanjem lokalne zajednice,Društva Crvenog križa i ronilačkih klubova i u smjeru održivosti budućih eko-akcija te kroz mapiranje i izvješća o prikupljenim količinama i vrsti otpada. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i nadamo se skorom susretu u novoj eko akciji za čistiji i ljepši okoliš. Foto: GDCK Trogir
„NE DVOJI ZA DRUGOG IZDVOJI“naziv je 45.tradicionalne sabirne akcije Solidarnost na djelu Hrvatskog Crvenog križa koju od 9.listopada provode sva Društva Crvenog križa diljem Republike Hrvatske za građane u potrebi.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala