Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa, u subotu, 18.svibnja, u vremenu od 8.30 do 11.00 sati, kod sjevernih gradskih vrata održat će se akcija besplatnog mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi te podjela promidžbenog materijala. Iz GDCK pozivaju sve građane da se odazovu ovoj korisnoj akciji.
Javni uvid traje do 12. lipnja, a javno izlaganje održat će se 28. svibnja u 11 sati u Gradskoj vijećnici
Hrvatska kapucinska provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića je u prigodi 700. obljetnice smrti bl. Augustina Kažotića poklonila trogirskom samostanu relikvije „ex corpore“ ( dio tijela) sv. Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika Hrvatske kapucinske provincije.
U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji se održavaju u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine. S uspješnim EU projektima koje provodi Udruga tjelesnih invalida TOMS građani su se imali priliku upoznati 10. svibnja na Trgu Ivana Pavla II. „Dani otvorenih vrata EU projekata” za cilj imaju predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što je socijalna uključenost.
HomeTROGIRKad vrućina stanji živce: zbog turskih serija nastradao TV prijemnik ? Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala