Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 22:54

Vukovar u srcima Trogirana

Na Trgu Ivana Pavla II građani Trogira su u ponedjeljak simbolično zapalili svijeće čime su još jednom odali počast i iskazali zahvalnost stradalnicima Domovinskog rata u Vukovaru i Škabrnji.
Dominikanski red 17. studenoga obilježava spomen na mučeničku smrt fr. Dominika Barača koji je strijeljan tog datuma 1945. godine u Trogiru.
Ponedjeljak, 18 Studeni 2019 11:20

Prva misa u novoj crkvi župe Gospe od Anđela

Najveća trogirska župa Gospe od Anđela ove godine obilježava 45 godina postojanja. Župljani će uskoro dočekati otvaranje te blagoslove nove crkve s pastoralnim centrom i dječjim vrtićem koji će nositi ime sv. Ivana Pavla II.
Udruga TOMS i ove godine organizira akciju “Moje svjetlo za moj Vukovar” - Na trgu Ivana Pavla II građani Trogira će u ponedjeljak, 18. studenoga 2019. s početkom u 17:30 sati, simbolično zapaliti svijeće čime će još jednom odati počast stradalnicima Domovinskog rata u Vukovaru Akciji su se pridružile i trogirske osnovne i srednje škole, u kojima učenici mogu kupiti bon kojeg će za vrijeme akcije moći zamijeniti za svijeću. Sav prihod namijenjen je za socijalno ugrožene obitelji grada Vukovara čija djeca imaju poteškoće u razvoju.
HomeTROGIRZavršen foto-natječaj „Trogir u fokusu“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala