Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara Udruga TOMS i Grad Trogir u petak su organizirali akciju "Moje svjetlo za moj Vukovar" koja se provela već četrnaestu godinu.
U subotu, 17. studenoga Dominikanski red obilježava spomen na fr Dominika Barača koji je strijeljan tog datuma 1945. godine u Trogiru.
Korisnici Doma za odrasle osobe Trogir i ove godine su imali dobar urod maslina. U berbi su im pomogli djelatnici doma te novi ravnatelj mr.sc. Nenad Belas. Prigodno su obilježili i blagdan sv. Ivana Trogirskog, a povodom Svjetskog dana dijabetesa, dom je u subotu organizirao besplatno mjerenje šećera u krvi kod sjevernih gradskih vrata. Istog dana su imali i prodajnu izložbu korisničkih radova, a prikupljena sredstva namijenjena su za potrebe korisnika doma . Izvor: Dom za odrasle osobe Trogir
Projektna aktivnost „Trogir - grad sretnih ulica“ održala se jučer s početkom u 10:30 sati u Ulici dr. F. Tuđmana, ispred Osnovne škole Majstora Radovana u Trogiru. Nositelj projekta „Ca je covik?!“, u sklopu kojeg je održana navedena projektna aktivnost je Osnovna škola Majstora Radovana, a partneri u ovom projektu su Grad Trogir i Služba za mentalno zdravlje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala