Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 07:12

Za smrt na Čiovu 10 mjeseci zatvora

Tomislav Zrno iz Arbanije osuđen je nepravomoćno na splitskom Općinskom sudu na deset mjeseci zatvora zbog izazivanja prometne nesreće na Čiovu u kojoj je u srpnju 2011. godine poginula 18-godišnja Anamaria Vantić iz Slatina. Tog jutra, 8. srpnja 2011. godine, krenula je na posao u Trogir.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 06:29

Komandir Šamil ipak neće u zatvor

Damir Mamić, poznatiji kao Komandir Šamil, ipak neće u zatvor zbog svog proglasa preko Facebooka, koji je početkom prošle godine digao na noge tijela kaznenog progona. Sudac Zoran Kežić osudio je Mamića na godinu zatvora, koja je zamijenjena radom za opće dobro. Dva sata za svaki dan zatvora.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 14:15

Ministar Zmajlović dolazi u Plano

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović idući tjedan doći će u Trogir te posjetiti Plano i na licu mjesta se uvjeriti u probleme koji ih muče, prvenstveno one vezane za tamošnje odlagalište Vučje brdo.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 12:14

Svečano otvoren „Dječji osmijeh“

Poludnevni boravak djece s poteškoćama u razvoju „Dječji osmijeh“ svečano je otvoren 26.ožujka uz nazočnost brojnih uzvanika i korisnika projekta. Prigodnim riječima obratio im se Ivica Bašić, predsjednik Udruge TOMS koji je naglasio kako je bio dug put od potpisivanja ugovora do otvaranja Centra.
HomeTROGIRKoncert “Klape pivaju, a pisma liči” i ove godine okupio brojne ljubitelje klapske pjesme Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala