Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 10 Travanj 2014 08:29

Krenuo projekt terapijskog jahanja

„Konj moj prijatelj“ naziv je projekta terapijskog jahanja koji je zaživio u Trogiru zahvaljujući udruzi TOMS i njezinom podpredsjedniku Stjepku Petriću. Za sada je prijavljeno desetak korisnika, osoba s invaliditetom, a svakog dana sve je više volontera koji će raditi s djecom.
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu za nadriliječništvo protiv 69-godišnjeg Trogiranina Petra Z. Terete ga, naime, da je tijekom 2011. i 2012. godine u kupaonici svog stana bez odgovarajuće stručne kvalifikacije provodio tretmane odvikavanja od pušenja, naplaćujući tretman 1.500 kuna.
Utorak, 08 Travanj 2014 11:14

Trogir očekuje 10,000 partijanera

Uvjereni smo da će ove godine Moondance festival u dva dana privući preko 10 000 posjetitelja te tako pridonijeti popunjenosti smještajnih kapaciteta Trogira i okolice. Pošto izlazimo na strano tržište, očekujemo da će 50 % publike biti stranci koji će ostvariti do 20 000 noćenja – rekao je na današnjoj tiskovnoj konferenciji za novinare DJ Pero Full House organizator ovog festivala elektronske glazbe.
Ponedjeljak, 07 Travanj 2014 07:33

Održan Crazy Show u Trogiru

Probadanje nožem, hodanje po čavlima i čovjek Vulkan... samo su dio Crazy Showa koji se u nedjelju održao u punoj športskoj dvorani Vinka Kandije. Izvedeno je oko 15-tak točaka, počelo je sa iluzionistom koji je zajedno sa svojim asistenticama i publikom napravio nekoliko zanimljivih točaka.
HomeTROGIRSanacija krovišta na zgradi Kneževa dvora Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala