Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Osnivačka skupština Zajednice žena HDZ-a Trogira „Katarina Zrinski“ održana je 14. travnja u prepunoj Gradskoj vijećnici. Uvaženi gosti koji su uveličali osnivanje zajednice bili su Marija Boban predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, članica Županijske organizacije HDZ-a Splitsko – dalmatinske županije Matea Kegalj, tajnica županijske organizacije Zajednica žena Katarima Zrinski Katarina Šimunđa, gradonačelnik Trogira Ante Stipčić, povjerenik HDZ-a Trogir Filip Anđelić, te tajnik HDZ-a Trogir Dar Kostović.
Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 08:06

Trogirski političari na križnom putu

U organizaciji župe Gospe od Anđela u Trogiru u petak 11. travnja održan je jubilarni deseti križni put grada Trogira od Gospe od anđela do Gospe od Demunta, a ovu godinu križ su nosili lokalni političari.
Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 05:59

Trogir oduševio strane veleposlanike

Predstavnici stranih veleposlanstava u Zagrebu, članovi Diplomatskog ekonomskog kluba, njih 28-ero, posjetilo je Trogir. Njihova je izričita želja bila da u dvodnevnom programu u kojem su im predstavljene poslovne i ulagačke mogućnosti Splita i Splitsko-dalmatinske županije posjete Trogir i uvjere se u njegovu iznimnu kulturno-povijesnu baštinu.
Na 15. Državnom natjecanju iz povijesti koje se od 9. do 11. travnja održavalo u Trogiru učenik Ante Radačić 8.a razreda OŠ Majstora Radovana osvojio je treće mjesto. S mentoricom Marijanom Šimić zasluženo je primio priznanje na svečanom zatvaranju u kongresnoj dvorani hotela Medena, na kojem su uz nazočnost zamjenika gradonačelnika Radovana Sladu Šilovića i predsjednika Državnog povjerenstva Mladenka Domazeta u prigodnom programu nastupili domaćini, učenici OŠ Majstora Radovana.
HomeTROGIRAutoškola POU Trogir od nedavno ima vlastiti poligon Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala