Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Peticija s 344 potpisa vikendaša i stanovnika Drvenika Velikog i Malog u kojoj od Jadrolinije traže uvođenje jednog izravnog isplovljavanja nedjeljom (u 16.20 ili u 19 sati) s njihovih otoka prema Splitu, a ne Trogiru kako je to sada međusobno ih je posvađala te izazvala pravi skandal na otocima usred turističke sezone.
U prometnoj nesreći koja se u srijedu popodne dogodila u Trogiru, život je izgubio 85-godišnji pješak.
Četvrtak, 17 Srpanj 2014 07:19

Kreće preuređenje trogirske dijalize

- Sigurno ćemo slijedeće godine krenuti s preuređenjem trogirske dijalize jer je to temeljni problem trogirskog Doma zdravlja, od čega proizlazi uređenje i preuređenje ostalih ambulanti i to ne samo u Trogiru, nego i u susjednim mjestima, rekao je Dragomir Petric, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, koji je na inicijativu gradonačelnika Ante Stipčića s kolegicom Helenom Bandalović, pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji sudjelovao na radnom sastanku u Trogiru, čija je tema bila rješavanje problematike u zdravstvu.
Srijeda, 16 Srpanj 2014 10:42

Pretučen Norvežanin

Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom. Sumnjiči se da je 11. srpnja na području Trogira nanio tešku tjelesnu ozljedu 24-godišnjem državljaninu Norveške. Uz kaznenu prijavu predan je policijskom pritvorskom nadzorniku, a potom doveden u Općinsko državno odvjetništvo.
HomeTROGIRVozaču glisera prijeti prijava zbog smrti skuteraša sa Čiova Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala