Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Krajem travnja ribarnica u Trogiru kreće u rekonstrukciju. Zbog dva milijuna kuna vrijednog ulaganja u preuređenje trogirske peškarije, prodavači ribe do kraja mjeseca sele se na novu staru lokaciju na rivi.
Predstavljanje novog turističkog proizvoda Grada Trogira, Turističke zajednice grada i ostalih turističkih subjekata, inovativnog izleta T-day održalo se 28. ožujka na press konferenciji, u Gradskoj vijećnici, a potom se uz klapsku pjesmu nastavilo turističkim vođenjem i domjenkom u Kneževom dvoru.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 15:00

Bolesni um rasporio mačku

Iznenađena sam i šokirana koji je bolesni um nešto tako mogao napraviti i zašto. U nikoga ne upirem prstom, ali ne mogu vjerovati da postoje ovako zločesti ljudi. – rekla nam je Štefica Betica ispred svoje obiteljske kuće i počela u najmanju ruku bizarnu priču o onome što se prošlog tjedna dogodilo njezinoj kućnoj mački Miki.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 08:09

Radovi na segetskom gatu

Na segetskom mulu u centru mjesta počeli su radovi prilikom čega se uklanjaju stare kamene ploče. Mještani su zabrinuti, kažu ploče nisu popisane, odvozi ih se u nepoznatom smjeru te strahuju da bi mogle završiti na nekoj privatnoj fasadi.
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala